Dulton

Ett av de märken som verkligen sticker ut ur mängden är Dulton. De har valt att ligga fokus på Retro vilket de gör på ett lysande sätt. Deras magnettimers och köksvågar har en tydliga inslag av 50-talet i både färg och form. Glöm digitala produkter som piper – här är det analogt och rejält. Det betyder inte att man har tummat på kvalité eller funktion. Den som behöver ha koll på två olika tider samtidig kan köpa deras dubbeltimer. Det är inte många digitala timers som kan klå funktionen med att ha koll på två tider samtidigt.

Timer DultonTimer:

Här finns tre olika varianter. Den klassiska kökstimer med magnet, dubbeltimern samt den strömlinjeformade som liknar en backspegel på en klassisk amerikanare.

Köksvågar:

Bland köksvågarna finns två modeller – i flera olika färger. Den klassiska hemmavågen som har en skål på toppen och en visare som visar vikten på en rund tavla. Den andra är en mer affärsvåg som känns igen från gamla lantbutiker. Man lägger varorna en fyrkantig plåt och vikten visas på med en visare på sidan av själva vågdelen.

Dultonvågar

Se hela utbudet från Dulton